Χθες ήταν η πρώτη μου έξοδος σε μαγαζί για σχεδόν 1 χρόνο.

Για να μετακινηθώ, πήρα το ποδήλατο, έβαλα το κράνος και τη μάσκα μου και πήγα μέσα από το κέντρο της πόλης. Πέρασα ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους φορούσαν την, υποχρεωτική σύμφωνα με τη νομοθεσία, μάσκα, είτε αυτοί βρισκόταν σε εσωτερικό χώρο, είτε ήταν έξω στον δρόμο.

Έφθασα στο αγαπημένο μου χαμαιτυπείο, κάθισα και παρήγγειλα μια μπύρα στον σερβιτόρο που επίσης φορούσε μάσκα. Τότε παρατήρησα στους λοιπούς θαμώνες, ότι δε φοράνε μάσκα. Μα φυσικά σκέφτηκα, πως θα μπορούσα να φάω και να πιω με τη μάσκα. Συνειδητοποίησα τον παραλογισμό του πράγματος.

Σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής σου πρέπει να φοράς. Στη δουλειά, στον δρόμο, στο βουνό, στην άθληση, παντού εκτός από όταν καταναλώνεις.

Δηλαδή, αν περνάς από ένα πεζοδρόμιο που έχει τραπεζάκια και δε φοράς μάσκα θα έχεις πρόστιμο, αν έχεις μπύρα στο χέρι, είσαι πελάτης οπότε είσαι νόμιμος.

Ω! Αγαπημένε καπιταλισμέ...

ΥΓ: Το ότι τα μέτρα έχουν γίνει τελείως μα τελείως παράλογα θα κάψει μια και καλή ακόμα και αυτά που είναι απαραίτητα. Ο ερχομός του καλοκαιριού και το όπως να 'ναι άνοιγμα του τουρισμού θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.